Mijn verhaal

MIJN VERHAAL 

Wie ben ik?

Ik ben Janne, 26 jaar jong en getrouwd met Nick. In 2017 heb ik mijn studies marketing afgerond. Ik ben daarna ook in deze sector gaan werken. Zo kwam ik erachter dat ik het creatieve en veelzijdige aspect aan marketing fantastisch vond. Mezelf verdiepen in allerlei details en mezelf daarin ook verliezen. Dat ik een eigen zaakje wou, dat stond al heel lang vast. Mijn eigen plekje, waarin ik mij volledig kan laten gaan. Wat ik dan precies wou doen was een moeilijkere vraag. Ik heb uiteindelijk beseft dat ik niet persé iets specifiek moet kiezen, zolang het maar past bij wat ik belangrijk vind. Het ecologische aspect, de eigenheid en de orginaliteit. Maar ook bij wat ik leuk vind: snuisteren!


Je vindt op deze webshop dus niet één duidelijke lijn. Je vindt van alles wat. Zodat je naar hartelust mee kan snuisteren met mij. De producten zijn geen massaproductie, een bewuste keuze. Daarnaast kies ik voor handgemaakt en voor de kleine groothandel of ecologische producten. Hoe puurder, hoe beter, hoe mooier. 


Geniet van mijn webshop, ik doe het namelijk ook. 


Warme groetjes,

Janne

Conceptstore?

Een online winkel met allerlei leuke ''hebbedingetjes'. Kom regelmatig eens opnieuw kijken want we doen ons uiterste best om het aanbod regelmatig te wisselen!

We zullen steeds massaproductie vermijden, een bewuste keuze. Daarnaast kiezen we voor handgemaakt en voor de kleine groothandel of ecologische producten. Hoe puurder, hoe beter, hoe mooier. 

Get in Touch

Email: info@favos.be

Copyright @ All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Lees meer
Accepteren